Food Tech netværksmøde 26. september 2024

Netværksmødet bliver afholdt torsdag d. 26. september med fokus på CSRD og ESG-rapportering, Mellemøsten og strategisk samarbejde med forhandler og partner

Tidspunkt

26.09.2024

Kl. 9:30-16.00

Sted

Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle & HiFlux Filtration, Lundagervej 25a, 8722 Hedensted

Se kort

Pris

Medlemmer af Danish Export - Food Tech: DKK 995,-*
Medlemmer af Danish Export Association: DKK 1.990,-*
Ikke medlemmer af Danish Export Association: DKK 2.985,-*
*Alle ovenstående priser er ekskl. moms.

I henhold til vores forretningsbetingelser, gælder følgende regler ved afbud:
• Ved afbud mere end 14 dage før afholdelse er afbud vederlagsfrit.
• Ved afbud mellem 14 og 7 dage før afholdelse betales 50% af prisen.
• Ved afbud senere end 7 dage før afholdelse betales hele prisen.

Sandra
Head of Food Tech Sandra Ladefoged +45 2478 1292

Danish Export - Food Tech er et netværk af virksomheder, der leverer udstyr, løsninger, teknologi og rådgivning til den globale fødevareindustri. 

Her er fokus kommercielt, og medlemmerne deler viden og erfaringer, der bidrager til øget salg og gør vejen til nye markeder og kunder hurtigere.

Program

  • 09:30 - 10:00

    Ankomst & registrering

  • 10:00

    Velkommen til netværksmøde og dagens program

    v/ Sandra Ladefoged, Head of Food Tech, Danish Export
  • -

    Bordet rundt: hvad rører sig i din virksomhed lige nu? 

    Kort præsentation af alle deltagere + evt. ønsker til særlig input/sparring på netværksmødet

  • -

    Hvordan bliver du og din virksomhed klar til CSRD og ESG-rapportering

    v/ Julie Maria Wieland Østergaard, medejer, Phil&Østergaard

    Julie præsenterer den nyeste viden om CSRD og ESG-rapportering og giver dig viden om de rapporteringskrav, som din virksomhed bliver mødt af. Du får viden både i et nationalt perspektiv og et eksport perspektiv, så du får en større forståelse af muligheder og risici i forbindelse med rapportering for din virksomhed.

  • -

    Kaffepause

  • -

    Danmark møder Mellemøsten: Forstå kulturforskelle og udforsk markedspotentialet i fødevareprocesindustrien

    v/ Anders Mørup, Founder and Managing Director, Nordic FoodTech

    Få en bedre forståelse for de unikke kulturforskelle mellem Danmark og Mellemøsten, og hvordan forståelsen af disse kan åbne dørene til store forretningsmuligheder. Anders Mørup fra Nordic FoodTech har boet i Dubai og Riyadh i 20 år og vil dele sine erfaringer, så vi bedre kan navigere i de mellemøstlige markeder og afdække dets potentiale gennem kulturel indsigt og forståelse af eksportmulighederne for fødevareprocesvirksomheder.

  • 12:00-12:45

    Frokost og networking

  • -

    Netværksøvelse med fokus på ESG rapportering og Mellemøsten

  • 13:30-14:00

    Kørsel til HiFlux Filtration

  • -

    HiFlux Filtration: Strategisk samarbejde med forhandlere og distributører

    v/ Martin Holgaard, Chief Commercial and Operation (CCO / COO), Hiflux Filtration

    Bliv klogere på hvordan HiFlux Filtration målrettet samarbejder med forhandlere og distributører verden over. Martin deler indsigt i deres globale forhandlerstrategi og inviterer dig bagefter på en rundvisning, hvor du kan opleve produktionen på tæt hold.

  • -

    Nyt fra Food Tech netværket

    v/ Sandra Ladefoged, Head of Food Tech, Danish Export
  • 16.00

    Afrunding

    v/ Sandra Ladefoged, Head of Food Tech, Danish Export
Oplægsholdere
  • Umbraco 450X600 Two Column Text Image (1)

    Julie Maria Wieland Østergaard, Medejer

    Julie har arbejdet med forretningsudvikling, kommunikation og projektledelse i over 20 år både med plads i ledelsen og i marketingafdelingen. Som partner i rådgivningsfirmaet esg&co ved Pihl & Østergaard samarbejder hun med danske små og mellemstore virksomheder om at finde deres bæredygtige forretningspotentiale. Vi hjælper virksomheder med at gøre arbejdet mindre kompleks bl.a. gennem et solidt fokus på den interne kommunikation og med at få større værdi af processen gennem en klar strategi og fokus på forretningsmuligheder. Julie har undervist flere hold i esg-rapportering på erhvervsakademiet IBA i Kolding og har sammen med sin firmapartner Grethe Pihl Jensen undervist over 2.000 erhvervskunderådgivere i over de sidste tre år i, hvordan de kan hjælpe deres kunder ift. risikoen for greenwashing i regi af i uddannelsen Bæredygtig Kundedialog hos Finanssektorens Uddannelsescenter.

  • Anders Morup

    Anders Mørup, Founder and Managing Director

    Anders har boet og arbejdet i Mellemøsten i de sidste 20 år, hvoraf de første 3 år var i Riyadh, og de resterende i Dubai. Inden han grundlagde Nordic FoodTech, var han direktør for Nilfisk's regionalkontor i Dubai, hvor han havde ansvar for Afrika, Mellemøsten og Indien.

  • Martin 1 1024X683

    Martin Holgaard, Chief Commercial and Operation (CCO / COO)

Kontakt

  • Sandra

    Sandra Ladefoged

    Head of Food Tech
    +45 2478 1292 sal@danishexport.dk
  • Sandra Ladefoged

    Head of Food Tech

    Sandra har været på en vild rundrejse i Danish Export. Først som praktikant og studentermedhjælper, dernæst som projektkonsulent og nu som Head of Food Tech.

    Sandra har knoklet løs med flere af vores netværk med netværksmøder, messer og markedsføring. Så hun er mere end godt klædt på til at hjælpe dig med sparring, værktøjer og nye kontakter.

    Hun har en uddannelse som Cand.merc. i International Business fra Aarhus Universitet BSS.

    Sandra